• Hemeltjelief! Festival (Sven de Ceunink)
    HEMELTJELIEF Sven de Ceunink
  • NDSM Herleeft op het Noorderparkfestival 2014
    Noorderparkfestival_2014
  • SAIL. Fotograaf: Ernie Buts
    SAIL pllek kijkboulevard 2015 Ernie Buts
  • Planet Streetartpainting voor The Ocean Cleanup. Fotograaf: Ernie Buts
    SAIL_Groene_Oceaan_Ocean_Clean_Up
  • Noordje op de NDSM-werf
    Noordjes_Kinderkunst_NDSM_Herleeft
  • NDSM Vrijhaven. Fotograaf: Jan Willem Groen
    NDSM_Vrijhaven_Koningsdag_Jan_Willem_Groen
  • Rechargeable Area expositie Renee Marcus Janssen
    Rechargeable_Area_Renee_Marcuss_Janssen
  • Nacht van de Doden
    Nacht van de Doden 2

Programmering

Anno 2014 speelt Stichting NDSM-werf steeds meer een katalyserende rol als aanjager van de community die strekt van oost naar west, van land naar water en van binnen naar buiten. De stichting organiseert en faciliteert ontmoetingen met de community. Middels een zelfgemaakte Open Design methode wordt collectieve wijsheid losgemaakt en komen verschillende partijen tot een gedeeld ontwerp. Voorbeelden hiervan zijn Self Made Future, Sail 2015, NDSM Vrijhaven en 24hNoord. Stichting NDSM-werf brengt muziek in de community.

Tevens bieden wij financiële ondersteuning aan diverse culturele activiteiten door middel van het Kunstenplan. Onderstaande partijen ondersteunen wij door middel van dit plan:

• Noordje op de NDSM-werf
  • Nacht van de Doden
  • Dromenvanger
  • Rechargeable Area
  • NDSM Kinderatelier
  • Come on board

Voor meer informatie of vragen wat over programmering kan je contact opnemen met Rieke Vos: rieke@stichtingndsm-werf.nl